Blogg

Skillnad mellan tandvård och tandvård

Hade fått tips om en ny mottagning i Stockholm som hade tandvård till låga priser. Givetvis nappade jag på förslaget eftersom att jag inte hade så gott om pengar under den tiden. Man tror ju någonstans att alla mottagningar erbjuder samma kvalitet av tandvård eftersom att det borde vara samma slags metoder som används. Men så var nog inte fallet för just denna tandvård på den billiga mottagningen. Jag möttes av en tandläkare och en sköterska som var i luven på varandra. Under tiden jag låg i stolen och fick min tandvård utförd bråkade de med varandra på ett för mig okänt språk. Jag som hade borr och sug i munnen hade inte mycket att säga till om och jag var redan så nervös att jag inte hade förmått mig även om jag gärna velat. Den tandvård jag fick av dessa tu, var inte på något sätt en trevlig behandling. Jag blödde och hade riktigt ont i munnen, som var halvt bedövad. Lagningen som de gjorde gick sönder efter någon månad och jag hade fortfarande inte pengar nog att laga på nytt. Nu går jag till en annan mottagning och det går inte att jämföra den tandvård jag får där. De är trevliga och försiktiga och frågar hela tiden om det går bra eller om jag vill ta en paus. Det är verkligen stor skillnad mellan tandvård och tandvård. Mitt tips är därför att inte välja den billigaste mottagningen, utan den där du känner dig trygg och får en bra behandling.